Eulàlia Canal al MCG

Eulàlia Canal al MCGAquesta setmana l’Eulàlia Canal ha estat la convidada al programa de ràdio de les Biblioteques de Vilanova i la Geltrú que condueixo des de fa cinc temporades a Canal Blau FM.

L’Eulàlia ens ha explicat que de petita tot i que no recorda si li explicaven contes, si que té el record de les històries que li explicava la seva mare que la deixaven embadalida.

Ella és la petita dels germans i ens ha dit que a casa seva sempre hi havia llibres i que des de ben joveneta va ser una gran lectora.

Va estudiar psicologia i compagina aquesta professió amb la de l’escriptura i ens ha explicat que es va adonar que volia escriure quan va veure com s’emocioaven els seus fills quan els explicava contes. Ho va intentar enviant manuscrits a diferents editorials que sempre li retornaven i aleshores va decidir presentar-se a un concurs.

Així va ser com va publicar el seu primer llibre: Andana Blanca. Un llibre de poemes amb el que va guanyar el premi d’Òmnium Cultural de Granollers l’any 1998. Que va ser el primer d’altres guardons com el Premi de narrativa infantil Ciutat d’Eivissa, per Qui enviava petons a l’Estrella? l’any 2005, o el Premi Barcanova el 2006 amb Un petó de mandarina.

Des de llavors no ha deixat mai d’escriure amb títols tan coneguts com: Un somni dins un mitjó, Un cargol fabufantàstic, Un poema a la panxa… o els darrers publicats aquest any: Els fantasmes no truquen a la porta, No surtis de nit escrit a quatre mans amb la Glòria Marín i El Roc i l’escala de les portes secretes. D’aquests dos darrers títols ens en parla a l’entrevista i de moltes coses més. Si la voleu escoltar només heu de clicar l’enllaç i escoltar el programa!

ESCOLTA EL PROGRAMA I L’ENTREVISTA A L’EULÀLIA CANAL

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s