Globus

ESCOLTA EL PROGRAMA DEDICAT ALS GLOBUS

El Petit Leo i el globus rodó: descobreix les formes! de Jo Lodge publicat per Baula. Un llibre per als més menuts de la família. Un títol de la col·lecció El petit lleó amb el que els més petits aconseguiran un munt d’aprenentatges.
El Petit Leo juga amb els seus amics, busca les seves botes vermelles, empaita papallones a la selva… En aquests divertits llibres, amb solapes resistents, els infants gaudiran amb les aventures quotidianes del Petit Leo i els seus amics, i es familiaritzaran amb conceptes com ara els colors, els nombres o les formes. En aquest títol, és l’aniversari del Petit Leo i els seus amics li regalen objectes que tenen formes diferents. El Petit Leo també té un pastís sorpresa per als seus amics. Un llibre amb solapes per aprendre les formes!

Ara, atenció desxifradors del codi lector, aquesta tasca tan difícil que feu els nens i nenes quan comenceu a llegir perquè tenim un conte amb el nostre protagonista en lletra de pal: La Mariona va en globus de Roser Genover i il de Neus Escudero publicat per Cadí.
La Mariona está als núvols! Peró aquesta vegada és de debó: la simpática Mariona s´enfila pel cel amb la seva ávia dalt d´un globus. Des d´allí, la gent i els paisatges semblen de joguina. Peró algunes de les coses qe passen a terr no són cap joc. Acompanya la Mariona en la seva nova aventura!

I seguim amb recomanacions de lectures que tenen els globus com a protagonistes amb El Petit globus vermell  de Iela Mari  publicat perKalandraka.
Un llibre publicat per primera vegada l’any 1968, que va revolucionar el món editorial. Un àlbum per a infants, sense ni un mot, sobre un fons blanc, explica la metamorfosi d’una bombolla de xiclet vermell. La IelaMari Va representar un nou estil quasi abstracte que destaca per un alt grau de simplificació formal i cromàtica. Tot un referent d’aquest gènere, en el qual les paraules se substitueixen per evocadores imatges dinàmiques.

El Globus groc de Charlotte Dematons publicat per Joventut.
Un globus groc s’escapa i emprèn un viatge a través del món. En cada escena a doble pàgina descobrim innombrables detalls, centenars d’històries plenes d’acció en un món on es barregen el contemporani i l’històric, la realitat i la ficció.

Un llibre d’imatges que ens mostra una nova visió del món. Charlotte Dematons ens porta en un viatge fascinant i colorit a través del món, seguint als quatre personatges principals del llibre: un faquir, un lladre, un cotxe blau i un globus groc. El seu exquisit sentit pel detall i els seus artístics paisatges ens faran passar hores d’entreteniment.

Un Globus molt gros d’Axel Scheffler publicat per B de Blok.
Que n’està de satisefet el Pip amb els eu globus tan gros! Però sense voler, el globus se li escapa i explota. Pobre Pip, que trist s’ha posat! Per sort, la Posy té una idea genial i el seu amic. Una història tendra especialment pensada per atots els qui tenen debilitat per els globus i les bombolles.

Leni, Billy y el globo rojo deNam-jin Kim, publicat  per SD.
Leni, Billy y el Globo Rojo ens trasllada al món de la narració oral a través de Leni, un contacontes gairebé nòmada i el seu nebot Billy, aspirant a narrador. que s’embarca clandestinament en un vaixell del que desconeix el destí. En el seu viatge viurà mil aventures en companyia de personatges fantàstics, desconeguts i llocs insòlits com Villa Festín, Bigote o Ningún Lugar.

I finalitzem les recomanacions amb un clàssic que no podia faltar:

Un clàssic que no podia faltar: Cinc setmanes amb globus adaptat per Consuelo Delgado; il·lustrat per Fernando Aznar una adaptació del clàssic de Jules Verne per als infants, un clàssic publicat pper Susaeta dins la col·lecció el plaer de llegir.Jules Verne va començar amb aquesta novel·la una gran carrera d’èxits, va ser l’any 1862. Una novel·la d’aventures al límit de l’impossible on es barreja ficció amb coneixements.

BONA LECTURA!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s