SECCIONS

LES SECCIONS DEL MEMÔRIA DE PEIX

– Novetats editorials: espai on es presenten les novetats que fan arribar les editorials i autors al programa. Cada setmana es trien entre 6 i 10 novetats. Comptarem sempre amb algun convidat/da per comentar-les.

– Llibre tresor: llibre destacat per algun motiu entre les novetats editorials: tenir a algun dels autors presents, ser un premi literari, perquè ens encanta, perquè ens l’han recomanat….

– La banda sonora: presentació d’una novetat musical o del cd, adreçat a infants o joves, que acompanyarà la presentació de les novetats de la setmana (diferents estils musicals per a totes les edats).

– Avui ens acompanya…: secció dedicada a coneixer al convidat/da. Una persona relacionada amb la Literatura Infantil: escriptors, il·lustradors, llibreters, editors, mestres, bibliotecaris i fins i tot personatges de contes, que aproparan als oients la seva tasca dins de la literatura infantil en una conversa propera i distesa.

– Racó de pares i mares: de la mà de la psicòloga Meritxell Almirall (biografia) parlarem de com poden ajudar els contes a la criança dels fills. Comentarem alguns aspectes que se’ns escapen a molts lectors quan som davant d’una lectura i parlarem de trastorns de l’aprenentatge, etapes en l’evolució cognitiva dels infants, emocions i sentiments que desperten les lectures i d’altres temàtiques d’actualitat relacionades amb el creixement i desenvolupament dels fills i filles.

– Digues la teva! Amb la col·laboració de nois i noies de les escoles que ens diuen la seva al voltant de les lectures que els fem arribar a la biblioteca escolar del centre. Un espai per donar l’opinió gaudint de la lectura!