Mort

Aquesta pàgina està en construcció, ben aviat molts més títols! 😉

Més enllà del bosc, amb text d’Àngels Consuegra Manzanares i il.lustracions deM. Carmen Fortuño Alós, publicat per Comanegra, 2015.
Tots els animals del bosc gaudeixen d’aquest indret tan especial en companyia dels seus amics. En Ratlletes és un alegre ós rentador que se sent realment feliç de compartir el dia a dia amb el gran ós bru, l’esquirol, el conill o el castor. El temps porta una primavera florida, un estiu calorós, una tardor de preparatius i, finalment, les primeres neus de l’hivern. Un dia el fred és tan intens que en Ratlletes s’adorm entre la neu, mentre els floquets el van cobrint lentament i el seu cor comença a bategar cada vegada més a poc a poc, fins que s’atura per sempre. Una història sobre l’absència dels éssers estimats explicada a través de l’enyor i el record dels moments feliços que tots els animals del bosc guarden d’en Ratlletes.

ca.jpg

Carme Solé Vedrell és l’autora de La luna de Juan, editat per Kalandraka. Juan, ajudat per la seva amiga la Lluna, haurà d’arriscar-se per recuperar a salut del seu pare. Estem davant d’un llibre que dóna resposta als temors de la infantesa i als reptes que planteja la vida: la soledat, la tristesa, les malalties, la mort….

Saltironets. Susana Peix i Jordi Sunyer. Vilanova i la Geltrú: El cep i la Nansa edicions, 2013.

coberta_SaltironetsLa Saltironets era una nena que somiava arribar fins a la Lluna per regalar-li els seus contes. Estava convençuda que si saltava prou amunt aconseguiria arribar-hi i per això anava saltironejant a tot arreu… Tant va saltar i saltar que un dia va tocar un núvol, un núvol blanc i esponjós que la va acollir amb els seus braços oberts la la va llançar més amunt encara. I tot saltironejant va arribar fins a la casa de la Lluna.

No és fàcil petit esquirol. Elisa Ramón i Rosa Osuna. Pontevedra: Kalandraka, 2003.

El protagonista d’aquest conte és un petit esquirol que se sent molt trist per la mort de la seva mare. Està trist perquè la troba a faltar i pensa que no la tornarà a veure mai més

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s