Sobre mi…

Sus, Su, La Peix… sóc jo…targetes.indd

Em considero una dona bastant polifacètica, vaig començar dedicant-me al món de la joieria: disseny de joies, encastadora de pedres precioses, gemmòloga i tassadora de joies. L’any 2000, vaig passar de fer préstecs pignoratius a préstecs de documents… semblava que el nou mil·lenni obria una nova etapa en la meva vida…

Entrar a treballar en una biblioteca em va fer descobrir un món fantàstic. Des de ben petita he estat una «devoradora» de llibres, però la biblioteca, en concret  la sala infantil i juvenil va
despertar una part de la meva ment i del meu cor que fins aleshores havia estat letargada… el món dels contes.

Ara sóc bibliotecària i m’he especialitzat en materials adaptats, biblioteques inclusives i discapacitat. Postgrado en Accesibilidad y diseño para todos de la UIC (Universitat Internacional de Catalunya) i Màster de Accesibilidad para Smart City: la ciudad global por la UJA (Universidad de Jaen) i la ONCE. Sóc autora de contes infantils, també il·lustradora accidental… Condueixo un programa de ràdio dedicat a la literatura infantil i juvenil des de l’any 2010: Memòria de Peix, (abans Més content que un gínjol) a Canal Blau FM que s’emet per tot Catalunya a través de la plataforma de Xarxa de comunicació local: La Xarxa. Fa pocs anys em vaig atrevir amb una primera novel·la, un crossover titulat Oniris.

Participo com a entrevistadora a dos programes de televisió: a L’Entrevista de la Xarxa de Televisions Locals, i col·laboro també amb un petit espai dedicat a la literatura infantil del programa de Canal Blau TV: Entrada Lliure.

També faig d’assessora per a una Productor de cinema i televisió: Manuel Cristobal, a Dragoia Media, i anteriorment a El perro verde films, de lectora editorial i col·laboro de tant en tant amb articles i ressenyes a diversos mitjans especialitzats. Actualment a Biblogtecarios i amb anterioritat a la revista digital El núvol i a altres blogs relacionats amb la LIJ com Bibbotó.

Formo part de l’Associació pel Foment de la Literatura infantil Judit Sendra

 Garcia amb la que organitzem una Fira de contes: Conte va! Va de contes.

Des de gener de 2015 formo part de l’equip de Selecció bibliogràfica de Literatura Infantil i Juvenil del Servei de Biblioteques de la Generalitat per a l’actualització de la bases de dades del SIS (Sistema d’Informació Selectiva) 

La Nit de l’Àlbum va ser una gran festa en la qual es van trobar tots els actors del sector (llibreters, periodistes, crítics, autors, il·lustradors, editors, distribuïdors…, més de 350 persones) i en la que es van atorgar els 1rs Premis ADIT (Premis A la Difusió de la Il·lustració Transgeneracionals) i un d’aquest premis va ser per a mi!!! #agraidaiemocionada

Lletraferit: Premi a periodistes, bloggers, crítics o mitjans de comunicació, atorgat a Susana Peix, bibliotecària, periodista i autora.

El meu oceà particular…

12742046_10153504890419053_6206430344871118273_nExplico contes, faig conferències, xerrades… M’apunto a tot allò que em plantegen!
i ara faig de Youtuber!! o millor dit de @LIJtuber!!

Visc en un univers infinit que m’apassiona…
i tinc dues joies a casa que em van inspirar Martinades i Victorades

Pots seguir-me a:
Twitter: @suspeix, @LIJtuber, @memodepeix
Facebook: http://es-es.facebook.com/speix3
Instagram: suspeix
Likedin

Blogs

www.susanapeix.com
Memôria de Peix (Programa de ràdio lij)
Conte va! Va de contes (Fira de lij)
Oniris (Novela)

En aquesta pàgina del meu blog, obriré una petita finestra al meu cor…

Si clique sobre la imatge accedireu a diferents entrevistes i notícies:

Captura de pantalla 2015-10-26 23.53.01

Escriu-me!! speix3@gmail.com (prometo contestar)

Segueix-me al Twitter!! @suspeix
Seguir a suspeix en Twitter