El meu oceà… Mi océano…

El mito de la ‘memoria de pez’ se cae después de que investigadores de la Universidad MacEwan (Canadá) hayan demostrado que determinados peces recuerdan hasta 12 días… hehe

En esta sección voy a recoger todos los regalos en forma de pez que se cruzan en mi camino (tengan memoria o no)… Los que aparecen en los cuentos… cuadros, cenefas, muros… ¡y también las suspeix que aparecen en los libros que publico o los que me regalan mis querid@s ilustrador@s!

Si eres ilustrador o ilustradora y quieres formar parte de mi océano, solo tienes que enviar tu #peix #pez #memodepeix para #mioceanoparticular a: suspeix@gmail.com

Todas las imágenes de este océano
SON PROPIEDAD DE LOS ILUSTRADOR@S

Si tienes que utilizarla no olvides nombrar a
su autor o autora…

Òscar Julve

cropped-6f2672ac-3a41-4d73-b628-7a84f3351954-1.jpg

Ilustración para el libro «Un elefante en el desierto africano» publicado por Cumio.

http://www.oscarjulve.com/cat/

Mercè Canals

Peix_canals

http://lacanals.blogspot.com/

Julilustrador

http://julilustrador.blogspot.com.es
Instagram
Twitter

Josep María Juli és julilustrador, en minúscula i amb una sola «i». Un Arenyenc que parla pels colzes i al que és impossible fer una foto sense una ganyota.

Dibuixa perque és una cosa que l’apassiona i es nota. Va estudiar còmic a l’Escola JOSO: centre de còmic i art visual i de seguida va veure que s’expressaba millor en el mon infantil i  va decidir estudiar il·lustració a l’Escola d’Art i Superiro de Disseny Pau Gargallo de Badalona.
Durant un temps va treballar com a dissenyador gràfic fins que es va voler centrar en il·lustració infantil. Des de llavors, ha publicat amb diferentes editors de jocs de taula, llibres de text i també s’ha endinsat en el món de la literatura infantil. Algunes de les editorials amb les que ha treballat: Santillana, Círculo de lectores, Larousse, Macmillan, Anaya, el Cep i la Nansa, Vicenç Vives, Edebé, Barcanova, Somnins, Creappcuentos, Educa Borras, Diset y Falomir juegos…En julilustrador desprèn alegria i ho tradueix a les seves il·lustracions que són de colors vius i alegres.

Un dels darrers llibres que ha il·lustrat pertany a la col·lecció  Ginjoler: El ratolí Pérez  publicat amb El cep i la nansa edicions, en castellà amb Carambuco: El ratoncito Pérez.

Petons i magarrufes!
DESCARREGA el dibuix per pintar clicant sobre la imatge
DESCARGA el dibujo para pintar cliqueando sobre la imagen


Glòria Fort

La Glòria Fort és llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona en l’especialitat de Disseny i graduada en Arts Aplicades i Oficis Artístics en l’especialitat de Disseny de Moda, mai he perdut l’interès per formar-me en àmbits educatius i noves tecnologies.

Amb la Glòria a l’exposició col·lectiva. Fira Conte va! Va de contes 2017

Dissenyadora gràfica i il·lustradora, enamorada de la vida, creativa i treballadora insaciable, amb els anys he acumulat una trajectòria professional extensa i versàtil.

Professora de cicles formatius de grau superior i d’Arts i Oficis  en disseny gràfic, disseny de moda i videojocs i entorns virtuals durant més de 30 anys. He dedicat gran part de la meva vida a les que han estat les meves dues grans passions, l’art i l’educació. He compaginat les meves tasques com a il·lustradora i dissenyadora gràfica amb la docència com a professora a l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú (EMAiD) des de l’any 1987.

www.gloriafort.wordpress.com
Instagram
Twitter

DESCARREGA el dibuix per pintar clicant sobre la imatge
DESCARGA el dibujo para pintar cliqueando sobre la imagen


Guillem Monner

Il·lustrador y diseñador gráfico ha trabajado en diferentes proyectos infantiles, prensa y audiovisual.

Su primer cuento publicado Bip y Pol, señores de las estrellascon la pulga con gafas… No os perdais los vídeos del grupo musical El pot petit… Las ilustraciones de sus videoclips ¡son de Guillem!

www.guillemmoner.com
Twitter
Instagram

DESCARREGA el dibuix per pintar clicant sobre la imatge
DESCARGA el dibujo para pintar cliqueando sobre la imagen


Núria Feijoo

A la Núria li agrada tirar-se de cap a la piscina i això és el que va fer quan va decidir, i molt ben decidit, canviar de professió i de dibuixar i calcular mil mesures per construir edificis, va emprendre l’aventura d’il·lustrar. Des de llavors ha publicat uns quants llbires i té un munt de personatges entre ells una zebra de pasarel·la que va causar furor al facebook.

Amb la Núria a Canal Blau FM 2016

https://nuriafeijoo.blogspot.com
Twitter


Gustavo Ariel Rosemffet «Gusti»

Gustavo Ariel Rosemffet, Gusti, nació en Buenos Aires, Argentina el 13 de julio de 1963. Obtuvo el título de Técnico de Diseño y Promoción Publicitaria por la Escuela de Arte Fernando Fader.

Amb Gusti a la Biblioteca Armand Cardona

Durante unos años trabajó en el estudio Catú Cine Animación, donde realizó cortos publicitarios y en el Estudio de Dibujos Animados Hanna Barbera hasta 1985, año en el que se trasladó a Europa. Desde 1986 se dedica a ilustrar libros infantiles.   En 1990 recibió el Premio Lazarillo de Ilustración por su libro El pirata valiente, de Ediciones SM.

Hace un tiempo vino a la biblioteca y me regaló este pececillo…

http://gustiart.com

Peces que aparecen en los cuentos…

Romina Martí
Amb la Romina presentant el nostre conte ¡Ya vooooy! publicat per Bululú
JuanolO
Amb el JuanolO. Fira Conte va! Va de contes 2014

Del cuento Me he perdido publicado por Carambuco ediciones en castellano y M’he perdut por El cep i la nansa

Peces que me encuentro por ahí…

Juego de Gomets En Caja Metálica «Animal Stickers» Apli 14827
El racó del Peix (restaurant barri d’Horta, Barcelona)
Mercat d’artesania
Mercat d’artesania
Metro de Madrid