Zoològic

  • lola tooodo el dia en el zoo ImpalaLola: tooodo el dia en el zoo de Impala publicat per Océano, 2012.

Avui és un dia molt especial per a la Lola. Ha anat al zoo amb la seva mare i el seu aneguet, però la passejada no acava quan arriba a casa… Quan sigui dormida, obre la porta vermella de la seva habitació i acompanya-la en aquest viatge que mai no acava…

  • El senyor Rondó i el malentés al zoo de Kevin Waldron publicat per Flamboyant, 2012.

El SR. RONDÓ és el guarda del zoo, un dia es posa la seva jaqueta preferida perquè el fa sentir molt important.
S’adona que li va molt estreta i tot d’una li salta un dels botons, quin mal començament de dia!
A partir d’aquí comença a fer la ronda pel zoo tot enfadat en si mateix perquè creu que s’ha engreixat i que per tant s’ha de cuidar més. El Sr. Rondó parla en veu alta i els animals del zoo creuen que es queixa d’ells que per tant parla d’ells i així es van creant tota una sèrie de malentesos.
Té un desenllaç molt simpàtic que us convido a descobrir.
Kevin Waldron amb el “El Sr Rondó i el malentès al zoo” va guanyar el Premi Bologna Ragazzi a la millor opera prima el 2009.

  • Un día diferente para el señor Amos de Phillip C. Stead i il·lustracions de Erin E. Stead publicat per Océano, 2011.

El senyor Amos cada dia fa el mateix ritual, es posa l’uniforme recent planxat, dona corda al rellotge, posa aigua a bullir i agafa l’autobús número cinc per anar al zoo on te molta feina però abans sempre va a visitar els seus amics: juga a escacs amb l’elefant, a carreres amb la tortuga, seu al costat del tímid pingüí i presta el mocador al rinoceront que sempre està refredat. Però un bon dia es posa malalt i no pot anar a treballar. Què faran els animals?

  • Ton i Rita al zoo de Sylviana Dicovskiy i il·lustracions de Sofía Balzola editat per publicacions de l’Abadía de Montserrat, 2009.

El Ton i la Rita han anat de visita al zoo i una vegada allà comencen a jugar a fet i amagar. La primera a parar és la Rita: 1, 2, 3, 4… On s’ha amagat el Ton? La Rita pregunta als animals a veure si l’han vist. Potser la girafa que és tan alta ha vist alguna cosa…

Aquest conte va acompanyat d’un cd per que intenteu reconèixer els sons dels animals, cançons, cantarelles i ritmes.

  • El zoològic de Cristina Losantos publicat per La Galera, 2009.

El parc zoològic és ple d’animals i d’objectes amagats, t’atreveixes a trobar-los tots? Un llibre joc que ens apropa al zoo alhora que podem passar una bona estona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s