Puces

  • La puça russa de Gemma Martí O’Toole i il·lustracions de Noemí Villamuza publicat per la Galera, 2012.

La Polina és la meravellosa puça russa que és l’estrella del circ d’en Penkov, un patró malcarat i que maltracta els artistes. No se salva ningú, de la seva despòtica direcció, ni els malabaristes, ni el mag, ni els pallassos, ni els trapecistes. Ni l’estrella del circ, la Polina que, cada vespre d’actuació, toca l’acordió i enamora els espectadors. Fins que arriba un dia que…

  • Circo de pulgas de Mónica Carretero publicat per Cuento de Luz, 2010.

Les puces són insectes molt petitets i són molt fredolics, per això els agrada viure a llocs ben calentons com el cap d’un lleó, el cos d’un gran ós o l’esquena d’un gos ben pelut… però una vegada va passar una cosa ben curiosa. Un grup de puces, cansades de viure entre pels i plomes van decidir canviar la seva vida i omplir-la de color i màgia! I sabeu que van fer? doncs van crear un circ, el circ més petit del món. L’extraordinari Circ de puces!!

 

  • Pulga i gigante de Serenella Quarello i il·lustracions de Maurizio A. C. Quarello, publicat per OQO, 2009.

Cansada de hacer todos los días lo mismo, Pulga decide conocer mundo. En su viaje cruzará desiertos, montañas, llanuras inmensas… huirá de peligros terribles y vivirá aventuras emocionantes.
Ese mismo día, y a la misma hora, el Gigante que estaba tan tranquilo, de pronto, comienza a sentir un picor en los pies, luego en las piernas, en la espalda… Entonces, a su madre le parece ver… ¿una pulga?

  • Puceta d’Éric Battut publicat per Joventut, 2003.

Després de saltar i saltar pels camps durant molts dies, la Puceta va veure una masia, i va pensar que potser allà trobaria algun amíc per passar la nit en bona companyia. Va saltar dalt d’un cavall, però el cavall no volia compartir la quadra i li va tirar una guitza que va fer sortir volant pels aires la Puceta. Ho va provar amb una vaca, en un boc, en un porc, en un gos, en un gat, en una gallina! fins que va trobar un animal mol gros que ni es mou ni fa soroll…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s