Sortides amb nens!

Excursions amb nens per l’Alt Pirineu i Aran des d’una àrea de pícnicExcursions amb nens per l’Alt Pirineu i Aran des d’una àrea de pícnic, de Barbara Vastenavond i Rafael Servent publicat per Cossetània Edicions, 2017.

Aquesta proposta és una guia fàcil i entenedora, que recull 12 itineraris per fer a peu i en BTT, assequible per a totes les condicions físiques i edats, especialment indicada per fer en família. Amb aquest llibre podreu amagar-vos en les trinxeres i búnquers de la Línia Pirineus, endinsar-vos als túnels d’un antic carrilet a la Vall Fosca, pujar fins al salt d’aigua més emblemàtic de la Vall d’Aran, encisar-vos amb estanys d’alta muntanya o passejar per prats on hi pasturen vaques i cavalls. Totes les rutes proposades tenen com a nexe una àrea de pícnic, origen i destí des d’on emprendre l’aventura o refer forces després d’una jornada d’acció, amb una acurada descripció dels seus equipaments i serveis, la manera d’accedir-hi o els telèfons de contacte.

Vols tastar-lo?

De la mateixa col·lecció Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic trobareu un munt de destins publicats per Cossetània:

– Excursions amb nens per la Costa Brava i les comarques d’interior de Girona des d’una àrea de pícnic 
– Excursions amb nens per les Terres de l’Ebre 
– Excursions amb nens per l’Alt Ter des d’una àrea de pícnic 
Excursions amb nens per la Catalunya Central 
Excursions amb nens pel Camp de Tarragona