Entrevista a Ricardo Alcántara

Aquesta setmana he acompanyat al Ricardo Alcántara a qui vaig conéixer fa uns anys i amb qui he mantingut el contacte des de llavors, a l’escola Ítaca de Vilanova i la Geltrú on el vaig convidar a realitzar una activitat amb el seu darrer conte publicat:

L’ós que volia deixar de ser petit, de Ricardo Alcántara i il.lustracions de Judit Morales i Adrià Gòdia, publicat per Nandibú.

En el clar del bosc hi ha un gran enrenou. És el momentde decidir si els animals més joves inicien el seucamí en solitari. El bosc pot resultar molt perillós pera aquell que no estigui preparat. Tot i això, l’osset Grancú ha decidit presentar-se a la dura prova. Serà capaç de superar-la?

Els nens i nenes de segon havien treballat el llibre a la classe i tenien un munt de preguntes que el Ricardo gustosament va contestar. Abans però, van haver de passar tres probes!! sí, sí! igual que el Grancú al seu conte…

Amb Ricardo Alcántara i L’ós que volia deixar de ser petit

 

Si voleu saber tot el que vam viure a l’escola només heu d’escoltar el programa d’aquesta setmana! Us he de dir que els nens i nenes van fer algunes preguntes com ara: Com t’inspires a l’hora d’escriure? Et costa escriure? Quants anys tens? Has dibuixat algun llibre teu? Quan vas en cotxe veus coses i després quan arribes a casa les escrius? Quants premis has guanyat? Quants llibres has publicat?… I motes més!

En acabar l’activitat vaig poder fer-li una petita entrevista. La voleu escoltar? ESCOLTA EL PROGRAMA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s