El paraguas

Sabeu aquells llibres que t’enamoren només obrir-los? Doncs aquest és el cas del conte-cd El paraguas de Jae Soo Liu i composicions musicals de Dong Il Sheen publicat per Pastel de Luna.

Pastel de luna és una editoria que entre les coses que vol destacar de la literatura infantil diu això: «…  Hay muchas cosas que no sabemos del lejano oriente. Por eso, en la editorial Pastel de Luna proponemos desviar nuestra mirada hacia el Este. Queremos acercarnos a la cultura asiática para disfrutar de su rica cosmovisión, de la potencia para inventar de sus pueblos y de la estrecha conexión de su arte con la naturaleza. ¿Y qué mejor forma de hacerlo que con álbumes ilustrados por sus manos?…»

El paraguas és un àlbum sense text que narra visual i musicalment la història d’un protagonista molt especial: un paraigua!

Un conte amb un punt de vista cenital que ens va mostrant els moviments d’algú que porta aquest paraigua de color groc, però que no podem veure perquè com us he dit amb el punt de vista des del cel el paraigua obert el tapa. Carrers, un pont, un parc, escales o les vies del tren són alguns dels llocs per on va passant i per on es van afegint d’altres paraigua amb els seus vistosos colors.

Les il·lustracions transmeten una sensació de moviment increïble i a mida que passes les fulles els veus dansar d’una banda a l’altra…

La narració es pot acompanyar de les composicions creades per Dong Il Sheen que heu de saber que només utilitza tres notes musicals DO-RE-MI que es van combinant per expressar el que va passant a cada pàgina i que ens convida a escoltar cada una de les melodies a mida que passem les pàgines.

Unes melodies relaxants que recorden els dies de pluja.

L’autor Jae Soo Liu explica que amb aquest llibre vol transmetre que tots som iguals tot i les diferències físiques i que la imatge dels nens sota els paraigua els dies de pluja així el van inspirar.

Un fantàstic àlbum il·lustrat que podeu veure en aquest vídeo:

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s