Imaginació, coneixements i una entrevista!

Aquesta setmana hem estrenat secció!!! Digues la teva amb una recomanació que m’ha fet una especial il·lusió de la Rita que ens llegeix un fragment del darrer llibre que ha descobert 😉

Amb la Meritxell Almirall presentem un munt de novetats editorials, un dels blocs són de coneixements i llibres-joc i un meravellós Llibre Tresor que ens arriba des de Nandibú: Parla la Paraula: La fabulosa història de les lletres, els llibres i les biblioteques

També podeu escoltar l’entrevista que vaig fer a la Mertxe París a la Fira de Medinyà, editora de Mosaics Llibres que ens presenta les seves darreres novetats, entre elles els Menjamitjons.

Novetats editorials de la setmana

ESCOLTA EL PROGRAMA DE LA SETMANA

Llibres d’imaginació

Sóc un porquet d’Eva Santana i Carmen Saldaña publicat per Flamboyant
Hay que salvar a mamá de Fran Pintadera publicat per La Guarida
Bocchi + Pocchi i l’ocell de Noriko Matsubara publicat per Tramuntana.
Lebrela publicat per Sd edicions
En el bosque de Ana María Matute i Elena Odriazola publicat per Libros del Zorro Rojo

Llibres de coneixements

El gran llibre dels animals gegants / El petit llibre dels animals més petits publicat per Cossetània edicions.
El pato más perezoso del mundo de Quantin Blake i John Yeoman publicat per Océano Travesía
El cielo imaginado publicat per A buen paso

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

I com a Llibre Tresor:

Parla la Paraula: La fabulosa història de les lletres, els llibres i les biblioteques de Mar Benegas i Miriam Morales publicat pel segell infantil de Pagès editors: Nandibú.

Això és el que diu l’editorial:

És un llibre que parla de la fabulosa història de les lletres, dels llibres i de les biblioteques. Un petit homenatge i el desig de compartir una passió amb tots els que obrin aquestes pàgines. En aquest llibre ens farem preguntes i intentarem respondre-les. Preguntes sobre les paraules i els llocs on es guarden: l’escriptura, els llibres, les biblioteques i la seva relació amb les persones. Saps que hi va haver èpoques que cremaven a qui llegia? Com ha canviat una biblioteca des dels temples egipcis fins als nostres dies? Com seria escriure sobre pedres o closques de tortuga? D’on surt el nostre alfabet? Saps que hi ha escriptures que no en tenen alfabet? Què va fer Alexandre el Gran pels llibres? Per què són tan importants les biblioteques públiques? Saps què és un espai públic? I un astrolabi? Què has de fer si vols viure entre llibres? Com es fa un llibre en l’actualitat? I antigament? Un llibre per a persones curioses de totes les edats!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s