Entrevista a Mertxe París

Encara no l’heu escoltat? Encara sou a temps!

Entrevista a la Mertxe París a la Fira de Medinyà, editora de Mosaics Llibres que ens presenta les seves darreres novetats, entre elles els Menjamitjons.

Aquesta és la ressenya de la contra del llibre:

Molts de nosaltres cada dia a l’hora de vestir-nos ensopeguem amb el mateix problema: per més que remenem, al calaix només trobem mitjons desaparellats. Què o qui és responsable de la desaparició dels mitjons? Aquest llibre ens revela el secret d’unes misterioses criatures anomenades «menjamitjons». Amb molt d’humor, trapelleries, aventures, personatges bons i malvats ens endinsem en el món dels menjamitjons.

La Mertxe ens parla de la seva trajectoria professional dins del món de l’edició. De com va néixer Mosaics Llibres, de les darreres novetats, i ens avança en exclusiva alguns dels projectes que veuran la llum els propers mesos… No us ho podeu perdre!

ESCOLTA L’ENTREVISTA

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s