Entrevista a Alba Besora

L’Alba Besora  és filòloga i editora de Nandibú, el segell infantil i juvenil de Pagès editors i Editorial Milenio. Vaig tenir el plaer d’entrevistar-la fa unes setmanes al programa de ràdio que condueixo: Més content que un gínjol.

ESCOLTA L’ENTREVISTA

En el catàleg d’aquest segell destaquen títols com: Bestiolari de la Joana Raspall, Cartes d’Amor de 0 a 10 o Train Kids. Una de les novetats presentades aquesta setmana, de la que ens ha parlat molt. De com va arribar a les seves mans i de tots els èxits que estan recollint. Una novel·la que va vendre 16mil exemplars en la seva versió original en alemany i que ara Pagès editors  està a punt de publicar la segona edició.

Per a grans lectors Pagès Editors publica Train Kids, sinat per Dirk Reinhardt. El Fernando els havia advertit:

«De cent persones que travessen el riu, només deu poden superar Chiapas, tres arriben al nord, a la frontera, i només una aconsegueix passar-la».

Cinc joves emprenen el viatge: Miguel, Fernando, Emilio, Jaz i Ángel. Són immigrants il·legals i els esperen més de dos mil quilòmetres a través de Mèxic, a dalt de trens de càrrega. Arribaran al nord, al seu destí?

Aquí us deixem el documental Los invisibles del que ens parla l’Alba a l’entrevista:

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s