El Toni Albà i la Tacirupeca…

Toni AlbàHeu sentit parlar mai de la Tacirupeca? Segur que sí! Potser per aquest títol no, però si us hi fixeu i el llegiu del revés us en adonareu que es tracta d’un conte molt conegut.

El Toni Albà, conegut actor, autor i director vilanoví, va participar a la 3a edició de la Fira Conte va! Va de contes i com que vaig tenir la sort de poder fer el programa de ràdio que condueixo «Més content que un gínjol» des de la mateixa plaça de les Neus, el vaig raptar uns minuts després de la seva participació a la Marató de contes on va explicar La rateta que escombrava l’escaleta i li vaig poder fer unes quantes preguntes:

Toni Albà5El Toni va explicar com recordava el seu avi que s’inventava un conte cada vespre amb l’etiqueta d’una ampolla i també ens va fer cinc cèntims d’una versió molt particular del conte de la Caputxeta vermella però explicat del revés… Tacirupeca

Biaha anu cev, anu ñani que se bamalla Tacirupeca Jarro…

El voleu escoltar?

ESCOLTA L’ENTREVISTA AL TONI ALBÀ

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s