Cicle Remarca: la teva marca personal

Avui he anat a la segona sessió del Cicle Remarca,  un curs dividit en quatre sessions on aprendrem tot el que cal saber per aconseguir la teva marca personal. Extrapolable a l’àmbit laboral.

Dimarts vam tenir com a ponent a la Neus Arqués experta en marca personal i emprenedora, amb «Marca la diferència» ens va ensenyar a gestionar la nostra marca personal, així com la visibilitat i reputació, dos factors clau.

Si no et veuen, no et compren!

Està clar que aquesta hauria de ser una de les frases que hauriem de tenir presents en el nostre àmbit professional.

Avui l’Helena Casas, experta en màrqueting digital amb «Marca la xarxa» ens ha mostrat les eines que hi ha a l’abast per aprofitar les oportunitats i possibilitats de les noves tecnologies. He al·lucinat quan ha fet servir el meu bloc d’Oniris com a exemple de blog a la seva presentació!!

cicle remarca

Tinc mooooolta feina per davant però de moment he fet alguns canvis al meu bloc, suposo que ja els heu vist, espero amb delit les dues classes que queden:

  • Marca la teva imatge: per ser conscient de la importància de les formes i fer aflorar el concepte que les persones fan la diferència.
    • Ponent: Andrea Villalonga, assessora d’imatge.
  • Espais i identitat: per saber de quina manera es pot potenciar la marca a través d’espais coherents amb els valors propis.
    • Ponent: M.Àngels Espar, arquitecta.

També pots seguir-los a Facebook, a tope!!!

4 comentarios en “Cicle Remarca: la teva marca personal

Deja un comentario