1a Fira infantil: Conte va! Va de contes

El compte enrere va començar fa uns dies i per fi aquest dissabte 11 de maig, arriba la tan esperada 1a Fira infantil Conte va! Va de contes a Vilanova i la Geltrú. Una Fira que fa molts mesos que estem preparant.

Encara recordo el dia que el Pau ens va reunir i ens va plantejar la idea de fer alguna cosa per la Judit… Pel seu cap ja rondava la idea d’homenatjar la dona a qui havia estimat amb bogeria tota la vida i a qui no deixarà d’estimar mai (ho veus als seus ulls quan parla d’ella). La idea del Pau ràpidament es va transformar en un projecte: crear una associació sense ànim de lucre i un festival que aglutinés a tots els protagonistes dels contes: autors, il·lustradors, editorials, llibreries, biblioteques, personatges de contes a Vilanova i la Geltrú. Tots reunits, en una Fira on els veritables protagonistes fóssin els infants.

Poster

Així va néixer l’Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra García i aquests que veieu a la foto sóm els seus promotors: Jaume, Cristina, Anna, Amaya, Pau, Cesca i Susana…

resized_associació2

Portem molts mesos preparant aquesta Fira amb molta il·lusió i ganes de gaudir d’un dia màgic. Ara ja queda molt poquet i seguim tancant molts temes!

Avui tot just m’han fet una entrevista a Canal Blau FM on explico tot el que podrem viure dissabte, la podeu escoltar clicant aqui.

Com ja sabeu el conte de la Fira Conte va! Va de contes és el conte que li vaig escriure a la Judit: Saltironets il·lustrat pel Jordi Sunyer i publicat dins la col·lecció Ginjoler del Cep i la Nansa edicions. El conte més emotiu que he escrit mai, un conte per recordar la Judit i la màgia dels seus contes.

Des d’aquí vull agraïr a tot@s els que hi col·laboreu d’una o altra manera a la Fira i espero que dissabte fem d’aquesta Fira un gran esdeveniment. Entre tot@s segur que ho aconseguirem!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s