Jordi Folck i el musical zombi

Al darrer programa de l’any hem tingut una entrevista triple!

Avui dijous 28 de desembre s’estrena el musical Ningú és un zombi, basat en el llibre de Jordi Folck i per això ha visitat els estudis de Canal Blau amb dos dels protagonistes principals: Ningú i Algú protagonitzats per dos actors joves i carregats d’energia: l’Adriano Ardilla i l’Eleazar Masdeu.

En Jordi Folck és inquiet i sempre actiu. Actor, periodista, escriptor, docent, fotògraf… Una d’aquelles persones que transmet energía quan respira. Un emprenedor polifacètic en totes les vessants creatives possibles que va arribar als l’estudis del Memòria de Peix acompanyat de dos dels seus protagonistes principals i tots tres, ens van regalar una entrevista fantàstica:

ESCOLTA L’ENTREVISTA

Amb aquesta novel·la el Jordi Folck va guanyar el Premi Barcanova de Literatura Infantil i Juvenil l’any 2013 i ell mateix ha adaptat el guió a musical. Ningú és un zombi és un espectacle dirigit per Joan Rigat que fusiona teatre, cinema i titelles en un mateix escenari. Les lletres són del mateix Folck  i la música de Guillem Galofré i Håvard Enstad.

Argument: Waldermar Ics arriba de Polònia, amb deu anys, a una escola catalana, i aviat els seus companys d’escola s’adonaran que el noi no és com ells; no té dents ni sang, quan no perd un braç perd la rialla, fins i tot sembla que no té nom –a casa seva l’anomenen Ningú-.
I totes aquestes diferències faran que molts acabin perdent el cap.
Quan ell cerca amistat i afecte obté menyspreu, especialment d’un company (sense nom) que comprendrà, massa tard, que l’amistat veritable no entén de diferències socials o culturals, de vius o morts. Que l’afecte, en definitiva, traspassa el llindar del temps.

Ningú és un zombi, el musical

Direcció: Joan Rigat
Música: Havard Enstad i guillem Galofré
Dramatúrgia: Jordi Folck
Interpretació: Mariona Ginés, Adriano Ardila, Roger Torns, Lidia Ibáñez, Eleazar Masdeu, Malcolm McCarthy, Ferran Enfadaque, Enric López

Ningú és un zombi és una història que parla de la intolerància, la diferència, les discapacitats i que ataca directament el bullyng per fer nos reflexionar. Una d’aquelles lectures (ara transformades en musical) que ens faran remoure les entranyes…

ESCOLTA L’ENTREVISTA

Un comentario en “Jordi Folck i el musical zombi

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s