El 12è Ginjoler quasi a punt!

Després de quatre mesos de treball el nou Ginjoler,  el 12è de la col·lecció de contes adaptats a la llengua de signes catalana ja està a punt d’entrar a la sala de màquines! Ara sí, ja us puc dir que l’autor és un bon amic, en Darabuc i l’il·lustrador un gran conegut de la col·lecció, en JuanolO.

La Lletjards és la bruixa més lletja que us pugueu imaginar, però és molt i molt pressumida. Tant que s’ha forjat un mirall mentider que cada dia li diu que és la més maca del món… i sabeu què? hi ha una cosa que no pot sofrir: la alegria. És per això que els protagonistes d’aquest conte hauran de traçar un pla, un pla per alliberar-se dels encanteris de la bruixa Lletjards… Una història amb una bona dosi d’humor que sembla feta a mida per a ser il·lustrada pel JuanolO.

Un tàndem perfecte!

Quina cançó penseu que acompanyarà en aquesta ocasió el conte? doncs Plou i fa sol, les bruixes es pentinen. És clar! Una cançó per cantar amb la veu i amb les mans.

Ben aviat a les llibreries!

4 comentarios en “El 12è Ginjoler quasi a punt!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s