Carambuco cuentos a Madrid

Dilluns vinent, dia 6 de juny, a les 19’30h estarem presents a la «Feria del libro» explicant El sol llega tarde del qual en sóc autora amb les il·lustracions d’Anna Llenas i ¡Qué lio cósmico! de la Montse Balada i il·lustracions d’en Joan Manel Celorio.

Aquesta serà la segona vegada que viatgem a Madrid per presentar els contes de la col·lecció Carambuco. Aquests contes néixen de la traducció dels títols de la col·lecció Ginjoler, de contes adaptats a la Llengua de Signes, en aquest cas, Llengua de Signes Espanyola. Totes dues publicaqeus pel Cep i la Nansa edicions.

Si esteu per Madrid, no dubteu a venir a saludar-nos!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s