Carambuco cuentos a Madrid

Dilluns vinent, dia 6 de juny, a les 19’30h estarem presents a la “Feria del libro” explicant El sol llega tarde del qual en sóc autora amb les il·lustracions d’Anna Llenas i ¡Qué lio cósmico! de la Montse Balada i il·lustracions d’en Joan Manel Celorio.

Aquesta serà la segona vegada que viatgem a Madrid per presentar els contes de la col·lecció Carambuco. Aquests contes néixen de la traducció dels títols de la col·lecció Ginjoler, de contes adaptats a la Llengua de Signes, en aquest cas, Llengua de Signes Espanyola. Totes dues publicaqeus pel Cep i la Nansa edicions.

Si esteu per Madrid, no dubteu a venir a saludar-nos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s