Feria del Libro Madrid 2011

Dilluns ho vam passar molt bé explicant els contes Carambuco a la Feria del Libro instal·lada al Parc del Retiro.

Un espai molt bonic acondicionat per què els nens i nenes llegíssin contes… Entre tots ells es podíen trobar els 5 carambucos publicats fins ara: Me he perdido, El secreto de la luna, El fabricante de humo, ¡Qué lío cósmico! i el darrer: El sol llega tarde.

La Montse Balada, la Cesca Mestres i jo mateixa, acompanyades d’unes intérprets de llengua de signes espanyola vam passar una bona estona amb els contes: ¡Qué lío cósmico! i El sol llega tarde, i els nens i nenes van gaudir d’una hora del conte diferent i molt especial…

Els contes es podien trobar a un dels stands de la Fira.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s