Pictoescriptura… Voxprima

ciutadella4
Parc de la Ciutadella

El darrer trimestre de 2014 vaig escriure dues entrades on us explicava com eren les sessions de VoxPrima en les que hi col·laboro com a autora.

En una primera entrada: Fomentar la imaginació, vaig compartir les primeres sessions que vam realitzar a l’escola Parc de la Ciutadella amb el grup de nens i nenes de 3r de primària. En aquesta sessió es treballa la creació dels personatges i l’escenari de l’acció amb l’acompanyament d’un il·lustrador. En aquest cas el Marcos Isamat.

En una segona entrada: Creació literària, us vaig parlar de la resta des sessions excepte la darrera en les que es realitza una pluja d’idees per tal d’elaborar el conte, per decidir entre tots els nens i nenes què passarà en el conte, des de l’inici, al conflicte i la ressolució del conflicte. Una vegada tenim el conte imprés els nens i nenes a través d’un treball pictogràfic il·lustren diferents escenes…

Vols veure una part del conte? Clica aquí

A la darrera sessió es treballa la biografia i l’autorretrat. Aprenem qué és una biografia, quins són els trets més importants que hi aparéixen i cada nen i nena haurà d’analitzar i decidir quins son els trets més rellevants de la seva vida per a posteriorment escriure’ls a la darrera pàgina. El treball finalitza amb un autorretrat que com podeu veure son fantàstics!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Voxprima és un projecte de qualitat que ajuda als nens i nenes a desenvolupar la seva imaginació i que a través de tallers d’escriptura creativa que incorporen la il·lustració com a element fonamental de narració, els convida a separar el moment d’explosió creativa de la posterior tasca de correcció i edició.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s