Segueix la cercavila… Dracs!

Tot just va un any vaig fer una entrada al blog sota el títol: Cercavila… Neix una nova col·lecció de contes, on us explicava com es va gestar aquesta col·lecció. Com después d’una conversa amb la Cesca Mestres, editora del Cep i la Nansa edicions, vam començar aquesta aventura.

Hi ha col·leccions que treuen entre dos i sis títols anuals. Amb la col·lecció cercavila no tenim pressa, volem gaudir de cada història, il·lustrar-la amb prou temps per poder vibrar amb cada plana, cuidar cada part del llibre com si fos única…

Diables_Susana Peix_Sebastià Serra

Primer va ser en Cueta amb la seva aventura a l’infern en la que buscava la seva colla i una petita espurna el guia per tot l’infern per tal de que trobi alguna cosa, un petit indici… a la sastreria on es confeccionen els vestits, al polvorí on es guarden les masses i els ceptrots, entre els timbalers on assajen les seves danses infernals… fins i tot al restaurant. Si voleu saber si els va trobar només heu de llegir: Diables!

b5c26648faAra, un any després ha sortit el segon títol de la col·lecció: Dracs! també il·lustrat com ho serà tota la col·lecció pel Sebastià Serra. Comptar amb les seves il·lustracions és tot un luxe, a més us he de dir que treballar amb ell és fantàstic!

Dracs! ens explica la història d’en Tro, una petita bestiola que acaba de néixer i que diu que és un drac? sense escates ni ales ni urpes??

Totes les bèsties allà reunides es miraven les unes a les altres emocionades. Com cada vespre, eren dins el cràter del volcà. Feia molts mesos que observaven com es covava aquell ou amb la calor de la lava. Per fi, i coincidint amb el solstici d’estiu, eclosionava. Però, què era aquella bestiola? No tenia escates ni urpes i les seves ales eren diminutes! 

-Sóc en Tro, i sóc un draaac! – va cridar de sobte. Un dracde festa major!

Una aventura per conèixer de prop el món dels dracs de la cercavila i descobrir el més gran dels seus secrets!

PRESENTACIONS:

Dissabte 18 d’abril a les 18h al Castell de la Geltrú (Vilanova i la Geltrú)

Dissabte 25 d’abril a les 12h a la Biblioteca Manuel de Pedrolo (Sant Pere de Ribes)

Dissabte 9 de maig a les 19h a la Plaça de les Neus: 3a Fira Conte va! va de contes (Vilanova i la Geltrú)

Dijous 11 de juny a les 18h Biblioteca Josep Pla (Roquetes: Sant Pere de Ribes)

 

PREMSA I TELEVISIÓ

Gaudeix la festa (Canal Blau Televisió i Ràdio) 20/03/2015 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s