Rolf & Flor i The Pinker Tones

rolf+florflor+rolf1

Doble aventura amb regal musical!

Dissabte vam presentar a la biblioteca el llibre-cd Rolf & Flor o Flor & Rolf, com vulgueu dir-li, ja que aquest és un doble llibre. Per una banda hi ha la història del Rolf, un nen molt especial que viu a Barcelona i per l’altra la Flor una nena també molt especial que viu a Nova York.

Tenen un munt de coses en comú tot i que ells encara no ho saben però unMISTER+FURIA viatge al carib els farà coincidir i adonar-se que són com ànimes bessones…

The Pinker Tones són els autors d’aquest llibre. Un grup de música que fins ara no havia entrat mai en el món infantil i que gràcies a aquest llibre han entrat de quatre grapes i de ple dret, doncs el treball és fantàstic.

La història (la del Rolf en castellà i la de la Flor en anglès) et va intercalant les cançons enriquint musicalment el text. Me llamo rolf, El cactus verde o Ukelele són alguns dels temes que van narrant la història d’aquests dos nens.

resized_PKT

Un llibre de The Pinker Tones amb il·lustracions de Miguel Gallardo i grans col·laboracions com Mimi Miller en la veu de la Flor, de l’Albert Pla, DJ Niño o Juzz Ubach publicat per Alba Editorial.

Podeu escoltar l’entrevista a Mister furia del programa de ràdio de les biblioteques Més content que un gínjol que condueixo a Canal Blau FM on ens explica un munt de coses del llibre i del grup de música.

ENTREVISTA A MISTER FURIA (THE PINKER TONES)

amicsTHEPINKERTONES

A la foto amb Mister Furia i El Niño… Nous “amics” pel bloc!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s