Xamae al Club de lectures compartides de la Cardona

cobertaXamaeEl meu conte Xamae editat per Publicacions de l’Abadia de Montserrat, va ser la lectura triada pel Club de Lectures compartides que organitza mensualment la biblioteca Armand Cardona Torrandell.

El conte, segons ells mateixos em van explicar, va agradar a la majoria dels nens del club, tant la història com els dibuixos, els ha resultat fàcil de comprendre i amb ell han descobert la gran varietat de flora i fauna que habita al Parc  Natural del Garraf: tortugues, àguiles perdigueres, salamandres i d’altres ocells autòctons. També han descobert com el temps ho transforma tot, perquè Xamae, parla del cicle de la vida a través d’una llavor que primer era de color verd, petita, lleugera i arrodonida, i acaba convertida en un exemplar de margalló. Abans d’arrelar al massís del Garraf, però, viatja i viu un munt de sensacions i descobertes que amaguen el parc.la foto (4)

Em van fer moltes preguntes, entre d’altres quant de temps havia trigat a escriure el conte, com m’havia inspirat o quants anys tinc! La seva espontaneitat és fantàstica! També em van formular algunes preguntes perquè li fes a la Romina Martí, la il·lustradora del conte a qui vaig entrevistar al programa de ràdio Més content que un gínjol.

Podeu escoltar l’entrevista en aquest enllaç: ENTREVISTA ROMINA MARTÍ

A més em van ensenyar uns contes que ells mateixos havien fet  inspirant-se en la lectura de la Xamae:la foto4

la foto la foto-1

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s