20 anys després, torna Special Olympics

Aquest és el títol del darrer conte en el que he participat. Aquesta vegada com a il·lustradora. He de reconèixer que això de la il·lustració és una faceta que tot i que implica moltíssima dedicació també m’agrada molt experimentar de tant en tant.

La Blanca Peribáñez, autora del conte em va proposar col·laborar amb la associació de la qual forma part: Junts en acció, realitzant les il·lustracions d’aquest conte que es publicar ara coincidint amb els Jocs Special Olympics que tornen a Vilanova i la Geltrú 20 anys després.

Tot i que sabia que seria molta feina no vaig poder negar-me a col·laborar en una tasca com aquesta i ara, el conte ja és a màquines a punt de sortir del forn.

El proper divendres 5 d’octubre a les 18h el presentem a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell, com no! Allà us esperem amb la il·lusió que sempre fa portar un nou «fillet» al món. Aquesta vegada envoltats de molts dels protagonistes d’aquests Jocs, els esportistes que donaran vida a unes olimpiades molt, molt especials.

Tan bon punt tingui un conte faig una altra entrada per que el pugueu veure en primícia! De moment us haureu de conformar amb una de les pàgines…

Per a aquest conte he treballat amb el col·lage, jugant amb fotografies i dibuixos escanejats i acolorits amb ordinador… Espero que us agradin!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s