Presentació conte Special Olympics

Divendres vam presentar el conte 20 anys després torna Special Olympics a la biblioteca Armand Cardona de Vilanova i la Geltrú amb gran èxit de participació. Més de 140 persones entre els que hi havia molts dels esportistes que participaran als Jocs Special Olympics la propera setmana tant de l’Associació Junts en Acció com d’Alfa Tegar.
El conte és una iniciativa de l’Associació Junts en Acció i ha estat editat en català i en castellà i totes dues versions inclouen una traducció del text a l’anglès, al francès i a l’italià.
L’hora del conte ha finalitzat amb una festa de globus i tots els nens i nenes han marxat amb un dibuix del Nuc per pintar.
Vet aquí una vegada, l’any 1992, la Carlota i els seus amics esportistes van arribar a Vilanova i la Geltrú per celebrar uns Jocs Olímpics molt especials. La festa va ser grossa i els atletes van demostrar al món sencer que amb valentia i molt d’esforç tothom pot ser un gran esportista.
20 anys després i de la mà del Nuc, els Jocs tornen a la ciutat!
Aquest conte és un crit de respecte i alegria per l’esport i per les nostres olimpíades, i està dedicat a tots els esportistes que demostres l’esperit de superació i valentia per arribar, dia a dia, una miqueta més lluny, i a tots els professionals i voluntaris que vetllen perquè uns Jocs tan especials siguin una realitat.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s