Romina Martí guanya el Mercè Llimona

El passat dimarts 19 de juliol es va donar a conèixer la guanyadora del Premi Mercè Llimona 2011 en la modalitat d’il·lustració que com ja sabeu vaig tenir el plaer de guanyar en la modalitat de text amb el conte Xamae.

La Romina Martí va ser la escolllida entre 37 il·lustradors (aquest ha estat un dels anys amb més participació en aquesta moldalitat).

La Romina és il·lustradora i dissenyadora gràfica. Va estudiar a l’escola Massana de Barcelona i aquests serà el seu primer conte publicat.

Us he de dir que la vaig conèixer el passat mes de març a la Fira de Bologna on em va mostrar part del seu treball i llavors ja em va agradar molt, sobretot un projecte que te amb la seva germana Gemma  que espero ben aviat vegi la llum en paper. Així que m’ha fet especial il·lusió saber que ha estat ella la guanyadora per il·lustrar el meu text.

Preneu nota de la data: dissabte 17 de desembre, a les 12h del migdia, a la biblioteca Joan Oliva de Vilanova i la Geltrú presentarem plegades el nostre conte Xamae, guanyador del Premi Mercè Llimona 201.

“La Xamae és petita, lleugera i arrodonida... No sabia d’on venia ni tampoc cap a on anava, tot i que recordava que havia estat en un lloc calorós i sec abans que una ràfega de vent se l’endugués per començar un llarg viatge”.

Ens vols acompanyar en aquesta aventura?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s