Viatge al Senegal… Un somni fet realitat!

Fa uns dies us explicava el projecte de la Biblioteca Nelson Mandela «Una biblioteca al cor d’Àfrica», ara ja us puc explicar l’experiència. En una sola frase ho resumiré dient que ha estat una experiència fantàstica i molt enriquidora.

Malauradament no he pogut veure la biblioteca acabada. Tot un seguit de problemes burocràtics i polítics fins i tot han impedit que el contenidor surti del port de Dakar on segueix aturat, amb tot el material necessari per acabar la biblioteca, mobiliari, ordinadors, llibres…

Vaig poder fer la tasca que em va engrescar a aquest projecte. Vam fer formació amb el Pierre i la Maimouna, els encarregats de dirigir la biblioteca. Ha estat una setmana molt intensa en la que hem parlat de llibres, d’espais, reglament i d’activitats de foment a la lectura. Perquè la biblioteca Nelson Mandela és molt més que una biblioteca, és una oportunitat per als nens i nenes de la zona rural de Palmarin. Per assegurar l’accés i el dret a la lectura i a la cultura.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Espero que ben aviat la Biblioteca obro les seves portes i a partir de novembre, la Bibliocharrette inici la seva tasca de foment lector a les 6 escoles i 4 llars d’infants de la zona.

Un gran projecte que sempre duré al meu cor!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s