Jornada professional a Mon Llibre 2015

Avui I per segona vegada Mon Llibre dona el tret de sortida del Festival de LIJ amb una jornada professional on editors, llibreters, bibliotecaris i d’altres professionals hem gaudit de diferents xerrades, exposicions iespectacles que durant el cap de setmana s’obriran al públic.

La imatge de Mon Llibre ha estat encarregada a l’amic Pep Boatella que ha realitzat un disseny fantàstic amb una Alícia lectora que camina entre els núvols captivada per la lectura. I és que els núvols són un dels elements protagonistes d’aquest Mon Llibre que seran presents a diferents espais, entre ells el de la biblioteca on diumenge tarda tornaré a fer de sàvia de llibres així com algun dels tallers que s’oferiran als infants i que avui hem pogut gaudir en primícia els participants a la Jornada.

L’il.lustrador internacional convidat és El portugués André Letria amb qui a més de la taula rodona hem pogut gaudir en un dinar-tertúlia on hem compartit experiències i una interessant conversa…

Com que una imatge diuen que val més que mil paraules aquí van unes fotillos!

   

                 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s