Jornada professional a Mon Llibre 2015

Avui I per segona vegada Mon Llibre dona el tret de sortida del Festival de LIJ amb una jornada professional on editors, llibreters, bibliotecaris i d’altres professionals hem gaudit de diferents xerrades, exposicions iespectacles que durant el cap de setmana s’obriran al públic.

La imatge de Mon Llibre ha estat encarregada a l’amic Pep Boatella que ha realitzat un disseny fantàstic amb una Alícia lectora que camina entre els núvols captivada per la lectura. I és que els núvols són un dels elements protagonistes d’aquest Mon Llibre que seran presents a diferents espais, entre ells el de la biblioteca on diumenge tarda tornaré a fer de sàvia de llibres així com algun dels tallers que s’oferiran als infants i que avui hem pogut gaudir en primícia els participants a la Jornada.

L’il.lustrador internacional convidat és El portugués André Letria amb qui a més de la taula rodona hem pogut gaudir en un dinar-tertúlia on hem compartit experiències i una interessant conversa…

Com que una imatge diuen que val més que mil paraules aquí van unes fotillos!

   

                 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s