Tordera gaudeix dels Diables en plena tardor

Tot i haver finalitzat les festes majors i cercaviles de la majoria de pobles. Aquest cap de setmana els Diables de Tordera em van voler acompanyar en l’hora del conte Diables! programada entre les activitats de la 2a edicio de la Fira del conte de Tordera.

La Plaça de la vila de Tordera va acollir per segon any aquesta Fira que ha evolucionat de manera espectacular d’una edicio a una altra. A banda d’un escenari on es va poder gaudir de la narracio de diferents contes durant tot el dia, a la Fira hi havia moltes paradetes d’editorials (teniu les darreres novetats que de Takatuka recollides en una entrada al blog), il·lustradors, titellaires i d’altres professionals relacionats amb la lij. Entre ells vaig coneixer a la Nuria, l’alma mater de Thefabula, un projecte de foment lector del qual us parlare en una altra entrada…

Al centre de la plaça una trentena d’il·lustradors van participar en una activitat de pintura en directe amb la decoracio d’uns cubs gegants on una vegada mes van demostrar la seva creativitat: tallers, presentacions de llibres, contes, novetats editorials… Tordera ens va sorprendre amb una Fira de gran qualitat amb molt bona organitzacio.

Despres del conte els nens i nenes que aixi ho van voler van participar al taller «Fem una maça de diables» on ho van passar molt be construint la seva pròpia maça amb paper de diari, cinta de pintor i paper de seda i gomets.

Us deixo unes quantes fotografies per il·lustrar el dia tan màgic que vam viure en aquesta segona Fira del conte…

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s