Xamae Premi La llança de Sant Jordi

Ahir al vespre a la sala Luz de Gas de Barcelona es van lliurar els premis La llança de Sant Jordi que atorga Omnium Cultural cada any pels volts de Sant Jordi.

Sota el lema: Quin llibre regalaràs per Sant Jordi? ofereix un sondeig públic on els internautes han de votar el llibre que regalaran per Sant Jordi, així com quina és la coberta que més agrada. Hi ha tres categories: Ficció, no ficció i Infantil i Juvenil. És en aquesta darrera categoria que el conte Xamae, il·lustrat per Romina Martí, amb el que vam guanyar el darrer Mercè Llimona ha estat un dels més votats.

En arribar la sala Luz de Gas era completament buida, vam ser les primeres en accedir al local que ben aviat es va omplir de gom a gom amb autors, il·lustradors, editors, periodistes… i d’altres persones relacionades d’una o una altra manera amb la literatura catalana o amb Omnium Cultural.

Xamae va ser un dels contes més votats. Competia amb 81 títols més dins la categoria infantil i juvenil, també hi participaven 88 títols dins la categoria de ficció i 78 en la categoria de «no» ficció amb un total de 3271 vots entre totes tres categories.

A la gala vaig retrobar-me amb l’Isabel Clara-Simó a qui vaig conèixer fa molts anys en un viatge per Europa i a qui em va fer molta il·lusió veure de nou en persona, sobretot perquè s’enrecordava de mí i d’aquell viatge per terres russes. També vaig coincidir amb Víctor Amela a qui vaig a anar a saludar i com veieu em vaig fer una foto.

Moltes gràcies a tot@s els que vau votar Xamae, gràcies als vostres vots hem rebut aquest premi així que és a tots vosaltres a qui el vull dedicar aquest premi.

Us deixo el vídeo gravat en directe a la Sala Luz de Gas…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s