En Dolcet és el senyal…

DE QUE ARRIBA EL CARNAVAAAAL!!

I és que ja fa dies que en Dolcet a començat a deixar-se veure per la ciutat! A la llar d’infants Xaloc, a l’escola Canigó… Avui mateix a la biblioteca Armand Cardona els nens i nenes han pogut gaudir d’una hora del conte molt especial amb la Bea i el Xavi. Dos dels meus companys de la biblioteca que aquest any s’han animat a explicar el conte.

En acabar ha aparegut en Dolcet, directament des de la palmera de la Plaça de la Vila per fer cantar i ballar la seva cançó a tots els presents.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquest any també hi ha novetats i és que a més d’un Dolcet molt youtuberu, la canalla ha pogut fer uns tallers de dibuix: un de pintar i un altre de seguir la numeració per fer aparèixer el caramel més dolç, en Dolcet!

Si encara no l’heu vist, no patiu que aquests dies encara es deixarà veure per algunes escoles… i dissabte vinent, 1 de març per la tarda, el trobareu a la Plaça de la Mediterrània al carnaval que organitzen els Boters de mar amb una colla d’escoles molt eixerides!!

Busca’l bé! busca’l bé!! On és en Dolcet????

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s