En Dolcet és el senyal…

DE QUE ARRIBA EL CARNAVAAAAL!!

I és que ja fa dies que en Dolcet a començat a deixar-se veure per la ciutat! A la llar d’infants Xaloc, a l’escola Canigó… Avui mateix a la biblioteca Armand Cardona els nens i nenes han pogut gaudir d’una hora del conte molt especial amb la Bea i el Xavi. Dos dels meus companys de la biblioteca que aquest any s’han animat a explicar el conte.

En acabar ha aparegut en Dolcet, directament des de la palmera de la Plaça de la Vila per fer cantar i ballar la seva cançó a tots els presents.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Aquest any també hi ha novetats i és que a més d’un Dolcet molt youtuberu, la canalla ha pogut fer uns tallers de dibuix: un de pintar i un altre de seguir la numeració per fer aparèixer el caramel més dolç, en Dolcet!

Si encara no l’heu vist, no patiu que aquests dies encara es deixarà veure per algunes escoles… i dissabte vinent, 1 de març per la tarda, el trobareu a la Plaça de la Mediterrània al carnaval que organitzen els Boters de mar amb una colla d’escoles molt eixerides!!

Busca’l bé! busca’l bé!! On és en Dolcet????

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s