TDAH

Aquí trobareu llibres adreçats a infants i també a pares i mares, mestres i educadors que necessitin un suport per a nens i nenes amb TDA, TDAH.

Resultat d'imatges de talpet terratremol

Talpet terratrèmol, d’Anna Llenas, publicat per Beascoa, 2017.

Quan en Talpet es lleva, s’acaba la calma! Amunt i avall, ho toca tot. Es distreu. Perd les coses. No para mai quiet. Li diuen: plom, hiperactiu, nerviós, pesat, impulsiu…. Els pares estan preocupats. Els mestres estan desesperats. I a sobre ha de presentar un treball de fi de curs…. Una història sobre la hiperactivitat i com aprendre a canalitzar aquesta energia lluminosa sense perjudicis i des de l’amor, per tal que els més menuts comencin a sentir-se bé amb ells mateixos.

Us recomano que llegiu l’entrada del blog que vaig fer a l’editorial La pulga con gafas, on us parlo de la col·lecció Chic & Trok. Uns contes que van més enllà de la lectura i que ajuden a nens i nenes amb déficit d’atenció i a les seves famílies a través del coach infantil de la Fada Chic i el Trol Trok.

La Mireia està molt enfadada, amb  text de Gemma Turmo i il.lustracions de Laura Mampel, publicat per La pulga con gafas, 2015.

A la Mireia, que avui s’ha aixecat de “mala lluna” tot li sembla malament i ho demostra amb la seva mare. El seu comportament no és l’adequat davant d’una mare que es preocupa per ella. Sort que la Fada Chic està al seu costat per ajudar-la a valorar i a reflexionar sobre els seus errors, ajudant-la a treballar el negativisme i el respecte. A través dels coaches d’aquesta col.lecció, la Fada Chic i el Trol Trok, es guia als infants cap a la reflexió i el raonament sobre les conseqüències dels seus actes d’una manera divertida i entretinguda.

Anem a la platja (CUBIERTA cas).inddLa Núria va a la platja de Rosanna Riu i il·lustracions de Laura Mampel, publicat per La pulga con gafas, 2015.

La Núria i la seva família han d’anar d’excursió a la platja. Ella es lleva molt avait i molt ansiosa per marxar i arribar. Però, si encara és de nit!
En aquest conte est treballen la impulsivitat i l’atenció. Ajudada pel Trok, la Núria reflexionarà i raonarà sonre les conseqüències dels seus actes d’una manera divertida i entretinguda.

A La classe dels petits artistes, amb text de Gemma Turmo i  il·lustracions de Laura Mampel, publicat per la Pulga con gafas, 2015.

Coneixerem a la Meritxell que tot i que és una bona nena, té un comportament impulsiu i per això, moltes vegades els seus actes tenen conseqüències negatives. La fada Chic està al seu costat per ajudar-la a valorar i a reflexionar sobre els seus errors.

La festa d’aniversari amb text de Gemma Turmo i il.lustracions de Laura cubierta-el-trol-trok-y-guilleMampel, publicat per La pulga con gafas, 2015.

En Guillem és un nen molt divertit. Però és així a casa, quan surt del seu entorn familiar es torna tímid i introvertit. Una simpàtica festa d’aniversari es pot convertit en un malson per a ell quan el seu millor amic no pot anar-hi. El trol Trok l’ajudarà a valorar i a reflexionar sobre els seus errors. La col.lecció Chic&Trok, a través dels coaches (la fada Chic i el trol Trok) té com a finalitat que els petits lectors s’identifiquin i aprenguin a raonar sobre les conseqüències dels seus actes d’una manera divertida i entetinguda.