Sant Jordi 2021

Avui és el dia més especial per a escriptores, il·lustradores, bibliotecàries, editores… en fi! Tote les persones que treballem en el món editorial i especialment els que ho fem de cara als infants. El nostre futur que a través els contes s’apropen al món que ens envolta, creixen en esperit crític i inicien el seu camí a la lectoescriptura.

Només puc agraïr a totes persones que em seguiu i que en algun moment compreu un dels meus llibres. Arribar als infants i rebre la seva calidesa és el que més en reconforta i el que m’anima a seguir endavant en aquest camí de vegades complicat.

Així que GRÀCIES, GRÀCIES I MIL MILIONS DE GRÀCIES!!

Us deixo un recull «collita pròpia» per nivells lectors.

FELIÇ DIADA DE SANT JORDI!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s