Nanit. Neix una nova editorial infantil!

Veure néixer una nova editorial dedicada a la literatura infantil sempre és un motiu d’alegria i aquest mes de març,  ha nascut… Nanit!

Una editorial catalana que neix de dues mares: la Núria Puyuelo i la Laia Figueras dues apassionades de la literatura infantil.

Molt aviat els presentarem els dos primers títols que ens han enviat al al Memòria de peix, però no m’he pogut estar de fer aquesta entrada per presentar vos l’editorial que a la seva web es defineix com:

A Nanit, volem explicar-vos històries plenes de música i que llegir-les sigui tota una experiència. Volem donar-vos eines per compartir en família: contes, música i estones.

Volem que Nanit sigui una editorial compromesa, per això tot el procés de creació està fet aquí per gent d’aquí i cada un dels nostres contes col·labora amb una ONG.

Us convidem a endinsar-vos en el nostre món i descobrir tot el que tenim preparat per vosaltres!

Qui son les mares de Nanit? Foto Núria Puyuelo, confundadora de l'Editorial Nanit

La Núria és filòloga catalana i té un màster en edició i un postgrau en periodisme escrit. Des de fa uns quants anys, es dedica al món de la correcció, traducció i l’edició literària. Està especialitzada en l’àmbit de la literatura infantil i juvenil. També redacta continguts i coordina externament projectes editorials. Té experiència com a periodista i ha redactat diversos reportatges, entrevistes i articles d’opinió per a diferents mitjans.

Foto Laia Figueras, cofundadora Editorial NanitLa Laia és llicenciada en Traducció i Interpretació, tot i que la seva vocació sempre ha estat l’educació i la formació. Ha estat sempre vinculada al món del lleure i durant molts anys ha estat professora de secundària de llengües i literatura. Ha cursat estudis en psicologia i s’ha anat especialitzant en Educació Emocional i Educació Viva. Ha participat en la redacció de diversos llibres relacionats amb el món educatiu

Aquesta novetat que neix amb un esperit altruista com heu vist, es llança al mon de la literatura infantil amb dues joies!

Dues cançons contades! Bon dia del grup Els pets i Compta amb mi de Txarango. Les lletres de les cançons les han treballat i els han donat format de conte. Il·lustrats per Marta Montañà i Valentí Gubianes. Una gran aposta d’entrada!

El format àlbum està molt ben cuidat: el disseny, guardes, gramatge de paper, impressió… al final del conte inclou la lletra de la cançó, informació del grup i al final, com que des de Nanit, estan convençudes que els contes tenen vida més enllà de les seves pàgines. Ofereixen unes activitats a partir de la lectura per gaudir en família, que us podeu descarregar des de la seva web.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Des del Memòria de peix volem felicitar a la Núria i a la Laia per la seva iniciativa editorial i solidària. Us desitjem el millor en la nova aventura i esperem els vostres llibres amb candeletes per presentar-los al programa!

Un comentario en “Nanit. Neix una nova editorial infantil!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s