Jordi Martí, director de Canal Blau

Al el darrer programa de l’any hem caçat al vol (i amb una bona ensarronada) al Jordi Martí, director de la nostra casa Canal Blau, on es produeix el programa Memòria de Peix. Ja són 7 temporades (2 més des de Ràdio Cubelles) i en veure’l entrar a l’estudi per deixar una cadira mentre estàvem presentant novetats no em vaig poder estar de convidar-lo a seure i així conéixe’l una mica més.

El Jordi Martí porta més de mitja vida dedicada a la seva passió, la ràdio. Tot i que ens ha confessat que està menys estona de la que li agradaria davant del micro. Actualment fa dos programes diaris un de tertúlia sobre l’actualitat i un d’esports com no podia ser d’una altra manera. A l’entrevista ens explica com van ser les seves primeres passes en el món del periodisme i la ràdio.

El Jordi Martí, va estudiar periodisme i ha estat col·laborador en programes esportius de Ràdio Jove de Sitges, Ràdio Cubelles i Ràdio Ribes i al suplement diari Regio 3 de El Periódico de Catalunya. Del Gener 1991 al març 1994 va ser director d’Antena 3 del Penedès (Antena 3 Ràdio), al març del 1994 l’absorbeix la Cadena SER i fins l’Agost de 2006 Director SER Penedès – Garraf, emissora de la Cadena Ser. des d’agost de 2006 treballa a Canal Blau i actualment és el Director Gerent.

A l’entrevista també ens explica que de petit no li explicaven contes i que ja li agradava llegir premsa esportiva (a banda d’alguns tebeos i longsellers de la època).

Aquesta entrevista serveix per a expressar el meu agraïment per la bona acollida que tenim a Canal Blau… Moltes gràcies Jordi!

ESCOLTA L’ENTREVISTA A JORDI MARTÍ

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s