Primers coneixements al Memodepeix

Aquesta setmana a banda d’una fantàstica entrevista al nostre amic Ricardo Alcántara a qui dedicarem una entrada hem presentat unes quantes novetats de llibres de coneixements adreçats als infants publicats per:

Larousse, Combel, Joventut, Eumo, Blume i  Zahori Books

ESCOLTA EL PROGRAMA DE LA SETMANA

Primers coneixments pels més menuts

Maxi Baby enciclopèdia dels Animals de Shopie de Mullenheim, Émilie Gillet, Valérie Guidoux, Sandra Lebun i Ane Royer i diversos il·lustradors publicat per Larousse

La Baby Enciclopèdia ha crescut, en format i en número de pàgines, per donar cabuda a moltes més curiositats.
Els animals protagonitzen aquest volum, on es pot descobrir informacions molt variades: com neixen els bebès animals, quines són les mascotes preferides dels nens, quins animals viuen a la granja y quins prefereixen el bosc, com són els animals marins y què podem torbar a cada continent.

El meu primer memory “els animals” publicat per Combel.

Un llibre tot cartró amb cinc propostes del joc de memòria per aprendre els noms dels animals de cinc hàbitats diferents: el camp, la sabana, el bosc, la banquisa i l’oceà. A la pàgina esquerra hi ha una escena amb diverses activitats d’observació i a la dreta hi ha el joc de memòria amb quatre parells de cartronets per relacionar.

 

Qui està dormint? de Petr Horácek publicat per Joventut.

Qui està dormint al riu? I a l’arbre? I sota la fulla? Aixeca les solapes i descobreix qui s’amaga!

Un llibre de cartró amb solapes per els més petits on hauran de descobrir diferents animals salvatges i aprendran a anomenar-los i conèixer els seus hàbitats… Nou llibre del simpàtic autor d’On vius, cargol? i El Ratolí i l’Arc de Sant Martí, entre altres publicacions.

Racó de les famílies

Educar i crèixer amb històries de Débora Chomski publicat per Eumo.

Com podem descobrir les històries que viuen en nosaltres i transformar-les en relats que motivin els nostres alumnes? Débora Chomski ens mostra el potencial formatiu i artístic del relat −sobretot del relat generat a partir de la nostra experiència personal− i ens convida a integrar-lo al currículum escolar. Perquè, des dels inicis dels temps, les històries compartides són, a més d’entreteniment, les millors oportunitats per al diàleg, el coneixement mutu i la cooperació.

Els educadors trobaran en aquest llibre idees, tècniques i procediments útils per afavorir, mitjançant el treball amb històries, l’adquisició de coneixement, la transmissió de valors, la cohesió del grup i l’enfortiment dels vincles emocionals dins i fora de l’aula.

Divulgació de coneixement per més grans

Petits relatas de grans històries: Amelia Earhart d’Isabel Thomas i Il·lustracions Dàlia Adillón publicat per Blume.

Per què Amelia Earhart va ser una heroína de l’aviació?
Va ser la primera dona que va travessar l’oceà Atlàntic en un vol en solitari, va batre récords aeronàutics, va escriure llibres que van ser èxits de venda i va lluitar per la igualtat de drets de la dona.
La seva desaparició quan intentava fer la volta al món continua sent un misteri.

Univers: dels cosmos grecs al multivers. de Guillaume Duprat publicat per Zahori Books

Durant milers d’anys, la humanitat ha observat el cel intentant entendre l’univers: els filòsofs se l’han imaginat de mil formes, els físics n’han fet teories i els astrònoms han perfeccionat les eines per observar-lo.

Ara, Guillaume Duprat ens porta de viatge per l’Univers d’ahir, d’avui i de demà.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s