Entrevista a Meritxell Morera

Actriu i titellaire, la Meritxell Morera t’encisa quan la veus interactuar amb els titelles…

ESCOLTA L’ENTREVISTA A LA MERITXELL MORERA

Fa uns dies la vaig veure en el seu nou espectacle Quimera. Això és el que diu la web de Butai Produccions d’aquest espectacle infantil i familiar de La Guilla teatre.

Tots tenim el desig de viure aventures inoblidables, de passar uns dies de descans i tranquil·litat en un illa paradisíaca. Els personatges d’aquesta història han aconseguit aquesta fita, han viatjat fins a l’illa de Quimera amb la intenció de passar-hi uns dies fantàstics i fer realitat el somni d’unes vacances idíl·liques, per sortir de la quotidianitat. Entraran en un nou món de somnis i il·lusions, on res pot ser i tot és possible, un lloc sense mòbils ni connexció a internet, un món on només la imaginació hi té cabuda. Benvinguts a QUIMERA, l’aventura de la vida!

La Meritxell Morera i el Pere Farran son els integrants d’aquesta companyia de teatre. La Meritxell ens explica en l’entrevista com es va iniciar en el mon teatral i com va sorgir la companyia. També ens parla dels seus espectacles i de Quimera.

La Quimera, la protagonista d’aquesta història pren vida de la ma de la Meritxell d’una manera màgica… Quimera és una historia divertida i tendre que desperta somriures i més d’una rialla a infants i a adults.

No us la podeu perdre!

ESCOLTA L’ENTREVISTA A LA MERITXELL MORERA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s