Suu… estrena temporada al #Memodepeix

La vaig descobrir la mateixa setmana que publicava el seu primer disc Natural tot escoltant un programa de ràdio i va ser «amor a primera vista». Em va agradar tant la cançó que va tocar en directe que em vaig descarregar el disc al iTunes La passada temporada vau podeu escoltar el seu disc en molts dels programes, i ves per on, per aquelles coses que et regala la vida, el passat 8 de setembre va fer concert a Cubelles a la Festa de la verema i vaig tenir el gran plaer de conèixer-la i de poder entrevistar-la. La Suu és una noia molt jove que irradia felicitat, contagia alegria i regala abraçades a tothom que s’hi acosta… Un encant! Aquí us deixo l’entrevista que li vaig fer i que podeu escoltar en el següent enllaç.

ESCOLTA L’ENTREVISTA A LA SUU

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s