Entrevista a Carmela Trujillo

Una altra descoberta de la Feria del Libro de Madrid!

La Carmela Trujillo, que a més a més (cosa que no sabia) parla perfectament el català… Nascuda a un poble de Càceres va viure molts anys Sabadell. Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació a la UAB, ha treballat en empreses privades diverses i va començar la seva carrera literària l’any 2001 amb uns contes curts. Des de llavors ha guanyat diversos premis literaris. Escriu per a infants i també per a adults.

De la Carmela també hem presentat contes al Memòria de Peix i em va fer molta il·lusió quan em va dir:

-Hola! eres Susana Peix? Hace poco comentaste un cuento mío en tu programa de radio.

No vaig poder deixar passar l’oportunitat de fer-li una entrevista per conéixer-la una mica més, parlar de la seva trajectòria professional, dels seus contes (entre els que esta el M’avorreixo publicat per Combel i Castillo qué castillo publicat per Cosquillas), de les darreres novetats i de les que estan per arribar…

No us ho podeu perdre!

ENTREVISTA A CARMELA TRUJILLO

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s