I després de Sant Jordi…

Després de Sant Jordi seguim presentant novetats editorials…

Comencem amb uns diaris personals molt especials, el de la Joana i el del Leo.
Un cuc que busca a la seva mare, una nena amb uns cabells arrinxolats i vermells com una enorme escarola. Sis històries d’un os anomenat Bjorn. Uns conills que són més amics del que es pensen… Unes mans com a protagonistes d’un conte. Un petit cavall que somia amb ser un unicorn de color rosa i purpurina. Un nen que demostra que té un monstre que viu dins de l’armari. La ploma d’un colom que es converteix en una ploma per escriure. Una carta que viatja des del Senegal…

Unes lletres ben misterioses. Qué hi a dalt la superficie i sota el sol en un hort o la imaginació dels infants en un dia d’excursio a un castell o la d’una nena que explica un conte al seu gat!

Tot això i molt més al programa d’aquesta setmana al Memôria de Peix

ESCOLTA EL PROGRAMA

Ens acompanya com sempre la psicòloga Meritxell Almirall per comentar totes les novetats. Com a banda sonora la Suu i el seu disc Natural i finalitzem amb una entrevista a julilustrador a qui dedicarem una entrada.

Novetats gentilesa de les editorials: Gregal, El cep i la nansa, Baula, Tramuntana, Ekaré, Joventut, Barcanova, Cosquillas, Mosaics, Kalandraka, Corimbo, Takatuka, Akiara i Animallibres.

Deja un comentario