Chema Peral, il·lustrador de còmic

Amb Chema Peral i Beatriz GarcésAquesta setmana hem tingut un programa especial sobre còmics amb motiu del Saló del Còmic de Barcelona, hem presentat moltes novetats editorials i hem entrevistat l’autor vilanoví Chema Peral.Budapest. Chema Peral

El Chema Peral llegeix imatges des de ben petit. La seva germana gran i la seva mare s’inventaven històries i la seva germana que vivia a Itàlia ja li portava llibres que com que no sabia llegir el text, llegia les imatges. Va ser un bon lector de còmic i des de sempre ha enfocat la seva formació cap la creativitat i la il·lustració.

Gran amant de la música i dels vinils, el Chema és DJ col·leccionista de música disco.

A l’entrevista ens parla del seu recorregut professional publicant el el primer llibre el 2013 tot i que des de molt abans feia els seus propis fanzine pels amics.

ESCOLTA L’ENTREVISTA 

Minibiografia:Chema Peral i Beatriz Garcés

Va néixer vora el mar i des de petit va començar a llegir còmics i a dibuixar-los. Ha publicat en diversos fanzins i revistes nacionals (Panenka, Diari Ara) i internacionals. L’editorial Apa-Apa va editar la seva primera novel·la gràfica, “Esperando a Jean Michel“ i acaba de veure la llum la seva segona obra, «Budapest», amb Ediciones La Cúpula. Compagina la seva feina d’il·lustrador amb la de dj col·leccionista de música Disco. Li agraden els entrepans d’alvocat i dibuixar a moltes llibretes alhora. També publica comics i fanzins de dibuixants que l’hi agraden amb la seva mini editorial Lupa y Sombrero.

Ens presenta el còmic que acaba de publicar Budapest amb Edicions La Cúpula i a més cometa amb nosaltres totes les novetats editorials amb Beatriz Garcés, especialista de còmic de la Xarxa de Biblioteques de Vilanova i la Geltrú.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s