Perill al bosc… novetat editorial

Sempre fa il·lusió publicar nou llibre, i publicar amb una il·lustradora a la que admires encara més!

Avui 12 d’abril es posa a la venda el llibre: Perill al bosc, escrit per una servidora i il·lustrat per la Mercè Canals que ha enriquit de manera exponencial i meravellosa aquesta història que com diu la dedicatòria:

Una espurna pot calar foc al bosc, 
però també pot encendre una amistat 
per a tota la vida.

I és que les protagonistes són una espurna que ha anat a parar al fons d’una escletxa del tronc d’un arbre en una nit de tempesta i un esquirol que busca un lloc on arrecerar-se durant l’hivern. Dos protagonistes que pot semblar impossible que es puguin fer amics perquè un d’ells, l’espurna, pot calar foc al bosc on viu l’esquirol i un munt d’animalons…

Una aventura sobre amistat, convivència i valentia que portarà als dos protagonistes a prendre decisions molt importants…

La Mercè ha sabut captar l’essència dels personatges amb unes il·lustracions carregades de color que donen vida a allò que explica el text, enriquint-lo i aconseguint fer un llibre d’aquells que donen ganes de llegir!

El conte s’inclou dins de la col·lecció +6 de l’editorial Jollibre.

#agraidaiemocionada

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s