Laia Aguilar

Laia Aguilar durant la presentació del premiAquesta setmana hem sentit per fi! l’entrevista que vaig fer fa unes setmanes a la Laia Aguilar.

Llicenciada en Comunicació Audiovisual. Treballa en el món de la televisió i ha participat com a guionista en sèries com ara Zoo, Ventdelplà, El cor de la ciutat, Infidels, Olor de colònia i Merlí, entre d’altres.

És professora d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès i professora de guió a la Universitat Internacional de Catalunya.

ESCOLTA L’ENTREVISTA A LA LAIA AGUILARSusana Peix i Laia Aguilar en selfie

La Laia és una de les tres finalistes del 1r Premi Menjallibres amb el llibre Wolfgang (extraordinari) publicat per Columna.

La Laia ens explica a l’entrevista com va sorgir la història d’aquest llibre després d’una situació anecdòtica a una escola. Com va anar creixent dins del seu cap, com van néixer els personatges i com es van anar transformant…

Wolfgang és la història d’un infant irònic i despietat que desperta tot tipus de sentiments des de l’odi fins a l’estimació… Una ment privilegiada però vulnerable a qui li costa gestionar les emocions. Un llibre amb un inici impactant amb la mort de la mare del protagonista.

El 9 de novembre sabrem qui guanya la primera edició del Premi Menjallibres amb tres finalistes femenines:

Cobertes dels llibres finalistes: Selfies al cementiri, L'expedició del doctor Balmis i Wolfgang (extraordinari)

El Premi Menjallibres, organitzat per les regidories de cultura i educació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a través de les biblioteques públiques, pretén apropar el món de la lectura d’una manera lúdica i participativa a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO, compartint les lectures proposades, la valoració de les mateixes i les sessions presencials que s’organitzin al llarg del curs.

Es tracta d’una acció de dinamització lectora voluntària que implicarà la lectura de tres llibres, la posada en comú amb els autors, mitjançant trobades amb els mateixos, i la valoració de les tres obres per tal de triar una de guanyadora: la més votada.

ESCOLTA L’ENTREVISTA A LA LAIA AGUILAR

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s