Qüestionari/entrevista per Barcanova

Barcanova ha fet realitat una nova col·lecció: Pluja de llibres. Una selecció de les obres més emblemàtiques i reconegudes del nostre fons que ja s’han convertit en referents de la literatura infantil en llengua catalana. Amb motiu de la nova edició d’aquestes obres i la incorporació de nous títols, els hem fet unes preguntes als seus autors i autores. Avui la Susana Peix ens respon sobre L’ésser sense veu.

Explica’ns, en tres línies, de què tracta L’Ésser sense veu

L'ésser sense veu Barcanova (coberta del llibre)

El protagonista d’aquest aventura és en Roc, un nen a qui li encantava sentir les històries que explicava el seu avi de petit. Sobretot una llegenda que li feia molta por sobre un ésser misteriós que es menjava les paraules de la gent. Quan es queda sord, amb només sis anys, no s’imagina que a través d’aquesta llegenda i degut a la sordesa es convertirà en un heroi.

Per què et sembla que tots els nens i nenes haurien de llegir-lo?

Perquè té molts dels ingredients que agraden als lectors més agosarats: un protagonista “diferent”, un xic de por, una bona dosi d’aventura i un final inesperat!

LLEGEIX L’ENTREVISTA ESCRITA SENCERA

Descarrega la fitxa del llibre

Psinopsis:

A en Roc li encantaven els dies de pluja quan es reunia amb els seus amics per escoltar les històries que els explicava el seu avi. La que més li agradava, ja de ben petit, era la llegenda de l’Ésser sense veu.
Però les històries de l’avi es van acabar quan en Roc, amb sis anys, es va quedar sord… Aleshores no sabia que la sordesa el convertiria en un heroi.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s