Entrevista a Cristina Zafra

Cristina Zafra (il·lustradora), Meritxell Almirall (psicòloga) i Susana PEix als estudis de Canal Blau FM

La Cristina Zafra és creativa per definició.

Va estudiar Belles Arts i Filologia. Tot i que ens diu que es va desencantar amb la carrera de Belles Arts (que tenia idealitzada) la va acabar i ha desenvolupat la seva creativitat a través principalment de la música, on a més de tocar el piano es dedica a la docència, i la il·lustració de contes infantils.
Nascuda a Manresa, actualment es mou entre la seva ciutat natal i Barcelona on te una escola de música.

ESCOLTA L’ENTREVISTA

Aquesta setmana ha estat la nostra convidada i em fa especial il·lusió perquè ella és qui ha donat vida a través de les seves il·lustracions al meu darrer llibre L’ésser sense veu publicat per Barcanova dins de la nova col·lecció Pluja de llibres, que s’acava de publicar tot just el mateix dia que ens visitava al Memòria de Peix.

Coberta llibre Ésser sense veu

A en Roc li encantaven els dies de pluja quan es reunia amb els seus amics per escoltar les històries que els explicava el seu avi. La que més li agradava, ja de ben petit, era la llegenda de l’Ésser sense veu.
Però les històries de l’avi es van acabar quan en Roc, amb sis anys, es va quedar sord… Aleshores no sabia que la sordesa el convertiria en un heroi.

Un llibre que podeu llegir en paper i també en format electrònic!

La Cristina ens parla de com va començar la seva professió com a il·lustradora, que des de ben petita li agradava dibuixar i de el com treballa les il·lustracions de manera artesanal i clàssica. Ens explica que tot i que no li van explicar contes quan era petita ella n’ha explicat molts i te una bona col·lecció a casa seva. De la seva passió per la música i de com treballen la inclusió a l’escola amb nens i nenes amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista).

ESCOLTA L’ENTREVISTA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s