Olivia la de l’Aranya

Si escolteu el programa d’aquesta setmana descobrireu a una llibretera a qui li brillen els ulls quan parla de llibres. Una apassionada de la literatura infantil a qui li agrada teixir teranyines per arribar als lectors a través del foment a la lectura en totes les seves vesants.

Estic parlant de l’Olivia Pascual. Feia molt de temps que tenia ganes de conèixer a l’Olivia, la de l’Aranya

M’havien parlat molt bé d’ella i és tal qual l’havia imaginat. Una persona emprenedora que fa bullir el cap per fer tot tipus d’activitats relacionades amb la lectura i el foment lector. Clubs de lectura molt bèsties, a l’hora de fer el cafè, contacontes amb la Berta, dinars il·lustrats, festa de la il·lustració o Suc amb lletres!  Tant se val.. des de la seva petita llibreria ubicada al cor de Cerdanyola va teixint la seva teranyina per arribar a tots els lectors. Grans i petits!

Perquè l’Aranya, és una llibreria generalista, però té (que és el més m’interessa) un fantàstic fons infantil que coneix molt bé i recomana a tots aquells que travessen la porta de la llibreria de manera que quedes atrapat a la teranyina!

Fa uns dies vaig tenir el plaer de participar en una de les activitats que realitzen a la biblioteca i vam presentar el conte: El sol fa tard amb l’Anna Llenas i que el Marcel va immortalitzar en un vídeo. Aquesta setmana hem inclòs l’entrevista que li vaig fer a l’Olivia i que podeu sentir en aquest enllaç.

Us deixo un vídeo realitzat pel Marcel del que vam viure a l’activitat Suc amb lletres i El sol fa tard!

Suc amb Lletres : «El Sol fa tard» from llibreriaranya on Vimeo.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s