Gotes de pluja… i altres històries

Aquesta setmana al programa de ràdio Memôria de Peix us presentem unes quantes novetats i un parell de joies que hem recuperat publicades fa un temps que no us podeu perdre. Com sempre molt ben acompanyada de la psicòloga Meritxell Almirall amb qui comentem totes les novetats…

Tenim dos #LlibreTresor relacionats amb la pluja, amb les relacions personals i amb la vida que no us deixaran indiferents.

De fet a mi, m’han enamorat!

Un Àlbum fer a dies de pluja, amb un protagonista capaç de captar amb un sol clic els instants més preuats i un relat de vida amb: A veces la lluvia. Un porquet molt porquet a qui li agrada fer coses de porquet a Cerdo, cerdo. El buit com a protagonista en una història sense mots que ens mostra com podem omplir-lo amb tot allò que passa al nostre voltant a VacíoPerquè?, és el títol d’un conte del que podem extreure un aprenentatge de vida. Un conflicte que neix de la manera més absurda i del que només ens podem preguntar el títol que li dona nom. A Dentro del bosque, descobrirem un desplegable en forma d’acordió amb un conte lineal i sense mots en el que podreu imaginar com es desenvolupa la història… pel davant, i pel darrere.

Com a banda sonora: Ai, que em trenco! Cançons divertidesel llibre disc que vam presentar la setmana passada i que no vam tenir temps d’escoltar.

Hem entrevistat a la Patrícia Martín, editora de Flamboyant amb qui hem parlat d’un munt de coses… però això ja us ho explicarem en una altra entrada!

ESCOLTA EL PROGRAMA CLICANT EN AQUEST ENLLAÇ

Aquest programa és possible gràcies a la col·laboració de les editorials que ens envien els seus llibres perquè els puguem compartir a través de les ones radiofòniques i les xarxes socials. Aquesta setmana hem presentat llibres de: Thule, Cal·lígraf, A buen paso, Adriana Hidalgo, Kalandraka, i Baula.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s