Patric de San Pedro editor de Takatuka

Takatuka vol ser l’illa on trobaran terra aquelles persones que pensen que la lectura ha de ser un medi per entretenir, però també l’ocasió per reflexionar, madurar i caminar cap a un mon millor. A Takatuka ens prenem als nens i nenes molt seriosament, i volem facilitar el diàleg entre adults i petits, posant a la disposició d’ells llibres que els permetin entendre millor el món en el qual creixeran, i que serveixin, al mateix temps, als adults per a abordar qüestions per a les quals no sempre és fàcil trobar les paraules adequades. Confiem en la capacitat de nenes i nens per a entendre determinades situacions a les que de tota manera s’han d’enfrontar sovint.

Així és com es presenta l’editorial que dirigeix el Patric de San Pedro. Un apassionat de la literatura infantil, dels àlbums i de tots aquells contes que et remouen per dintre. El Patric ha estat el convidat aquesta setmana al Memôria de Peix. Ens ha parlat de com es va iniciar en el món editorial i com va decidir crear aquest segell infantil a partir de la protagonista de grans aventures de la seva infantesa, la Pippi…

Takatuka rep el nom de l’illa que apareix en aquesta sèrie que va triomfar entre els infants de la època. Potser és per això que molts dels llibres publicats per aquest segell editorial tenen un punt de «gamberro».

El Patric, ens parla de les darreres novetats publicaques i també ens avança en primícia alguns dels títols que es publicaran durant el 2018. Si els voleu conèixer només heu d’escoltar l’entrevista:

ESCOLTA L’ENTREVISTA AL PATRIC

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s